Case VVO: Sähköinen allekirjoitus viimeistelee sulavan asunnonvuokrausprosessin

VVO

Signom tarjoaa asiakkailleen työkaluja erilaisten asiointiprosessien sähköistämiseksi. Itse asiointiprosessit vaihtelevat toimialoittain ja yrityksittäin melkoisesti ja sähköisten palvelujen on mukauduttava vaihteleviin prosesseihin.

Kiinteistöjen hallintaa ja vuokrausta tarjoavissa yrityksissä asiointi asukkaan kanssa alkaa tyypillisesti uuden vuokrasopimuksen allekirjoituksella. Hyvin usein vuokrasopimuksen allekirjoittaa useampi kuin yksi henkilö (esim. pariskunta vuokraa asunnon yhdessä). Vuokrasopimuksen asiointiprosessiin liittyy myös usein vuokravakuuden maksaminen.

Jotta sähköinen prosessi aidosti helpottaa asiakkaan asiointia, tulee järjestelmän tukea useamman allekirjoittajan allekirjoitusta ja lisäksi tarjota mahdollisuus vuokravakuuden sähköiseen maksamiseen asiointiprosessin välittömässä yhteydessä. Luonnollisesti sähköisen prosessin täytyy myös nopeuttaa ja tehostaa yrityksen liiketoimintaa.


VVO-yhtymä Oyj on asuntojen vuokraukseen erikoistunut johtava yritys, jolla on yli 40 000 vuokra-asuntoa 42 paikkakunnalla Suomessa.

 

VVO sähköisti allekirjoitusprosessin Signomin palvelun avulla ja tällä hetkellä yli puolet VVO:n vuokrasopimuksista allekirjoitetaan sähköisesti.

Halusimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hoitaa asunnonvuokrausprosessi täysin sähköisessä muodossa aina vuokravakuuden maksamisesta vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen saakka. Signomin allekirjoituspalvelu on ollut tärkeä osa prosessin sähköistämistä ja sähköinen vuokrasopimuksen allekirjoittaminen viimeistelee prosessin?, kertoo yksikönjohtaja Pia Jaakola.

Sähköinen allekirjoittaminen on helpottanut asiakkaidemme asiointia ja säästänyt turhaa vaivaa vuokrausprosessissa. VVO:n kannalta ajatellen sähköinen prosessi tehostaa työntekoa ja nopeuttaa vuokrausprosessiamme ja sitä kautta liiketoimintaamme huomattavasti, Pia Jaakola jatkaa.

 

Kiinnostaako sinua kuulla miten Signomin palveluiden avulla voit nopeuttaa asunnonvuokrausprosessiasi?

Ota Yhteyttä!

Myynti
+358 505 551 405
sales@signom.com