Case Elenia: Sähköisen allekirjoituksen käyttäjät ovat tutkitusti tyytyväisiä palveluun

Elenia

 

 

 

 

 

 

 

 

Elenia otti Signom -palvelun käyttöön  jo vuoden 2011 aikana, jolloin käyttökohteena oli ensisijaisesti liittymissopimukset. Palvelun käyttö on vuoteen 2014 mennessä laajentunut ja tänä päivänä Elenia hyödyntää Signom -allekirjoituspalvelua liittymissopimusten lisäksi johtoalueen käyttöoikeussopimuksissa sekä sähköverovakuutuksissa.

 

Sähköinen allekirjoitus on  kasvattanut asiakastyytyväisyyttä ja tehnyt asioinnin Elenian asiakkaille vaivattomaksi

Asiakastyytyväisyyteen ja sen nostamiseen on haluttu panostaa Elenialla. Tyytyväisyyttä allekirjoituspalveluun mitataan kuukausittain noin 50 asiakkaalta, jotka ovat allekirjoittaneet liittymissopimuksensa sähköisesti. Tyytyväisyys on alusta asti ollut erittäin korkealla tasolla (keskiarvo 4,55/5 vuonna 2014).

Asiakkaat ovat myös antaneet avointa palautetta Elenialle sähköisestä tavasta allekirjoittaa liittymissopimuksia. Erityisesti kiitosta on saanut kätevyys, vaivattomuus ja palvelun helppokäyttöisyys. Elenialle palvelu on ympäristöystävällisyyden ja asiakastyytyväisyyden kasvun lisäksi tuonut myös työntekijöille helpoutta ja nopeutta sekä puhtaasti ajan säästöä arkeen.

Vuonna 2014 kaikista liittymissopimuksista 65% allekirjoitettiin sähköisesti. Kehityksessä on otettu asiakastyytyväisyyden lisäksi huomioon ympäristöystävällisyys ja Elenian yhtenä ympäristötavoitteena on paperin kulutuksen vähentäminen. Sähköisten allekirjoitusten osuutta uusissa liittymissopimuksissa seurataankin jatkuvasti.

 

Elenia Oy on sähköverkkoyhtiö, joka toimittaa sähköä 415 000 kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakkaalle yli sadan kunnan alueella.
Elenia vastaa sähköverkon toimivuudesta ja uudistamisesta, asiakkaiden sähkönkulutuksen mittaamisesta ja sähköliittymien rakentamisesta kumppaniyhtiöiden kanssa. Elenia on edelläkävijä älykkään sähköverkon kehittämisessä.

 

Haluatko kuulla lisää kuinka sinä voit helpottaa asiakkaidesi asiointia verkossa?

 

Ota yhteyttä!

Signom Oy, Myynti:

Toimitusjohtaja Ossi Marko

+358 50 555 1405

ossi.marko@signom.com