Uuden asiakirjan tekeminen muille allekirjoitettavaksi

1

Klikkaa linkkiä "Uusi asiakirja".

2

Kirjoita asiakirjalle kuvaava nimi ja valitse kohdassa "oma asema", "Ei allekirjoittava osapuoli" - Näin lähetät asiakirjan muille allekirjoitettavaksi, ilman omaa allekirjoitustasi.

Lähtökohtaisesti muita tietoja ei täydy täyttää, mutta tarkista ne varmuudeksi läpi. Paina lopuksi "Tallenna ja jatka"-painiketta

3

Kirjoita allekirjoittajien nimet ja sähköpostiosoitteet näkyviin kenttiin.

Muista painaa jokaisen allekirjoittajan kohdalla "Lisää uusi allekirjoittaja" -painiketta.

4

Tarkista että kaikki allekirjoittajat näkyvät "Lisätyt allekirjoittajat"-listalla. Paina sen jälkeen "Tallenna ja jatka"-painiketta.

5

Valitse tiedosto omalta työasemaltasi tiedostovalinnan kautta.

6

Muista painaa "Lataa"-painiketta. Tiedosto lisätään allekirjoitettavaksi asiakirjatiedostoksi. Paina lopuksi "Tallenna ja jatka"-painiketta.

7

Voit halutessasi tarkistaa sopimuksen tiedot. Jos huomaat puutteita, voit palata muokkaamaan tietoja "Palaa"-painikkeesta.

Paina lopuksi "Lähetä asiakirja"-painiketta

8

Varmista lähetys "Jatka"-painikkeesta.

9

Sopimus on aktivoitu ja kaikille allekirjoittajille on lähetetty sähköpostilla allekirjoituspyyntö.