Uuden asiakirjan tekeminen

1

Klikkaa linkkiä "Uusi asiakirja".

2

Kirjoita asiakirjalle kuvaava nimi. Nimi näkyy esimerkiksi allekirjoittajille lähetettävissä sähköpostiviesteissä.

Lähtökohtaisesti nimen lisäksi muita tietoja ei täydy täyttää, mutta tarkista ne varmuudeksi läpi.

Paina lopuksi "Tallenna ja jatka"-painiketta

3

Kirjoita allekirjoittajien nimet ja sähköpostiosoitteet näkyviin kenttiin.

Muista painaa jokaisen allekirjoittajan kohdalla "Lisää uusi allekirjoittaja" -painiketta.

4

Tarkista että kaikki allekirjoittajat näkyvät "Lisätyt allekirjoittajat"-listalla. Paina sen jälkeen "Tallenna ja jatka"-painiketta.

5

Valitse tiedosto omalta työasemaltasi tiedostovalinnan kautta.

6

Muista painaa "Lataa"-painiketta. Tiedosto lisätään allekirjoitettavaksi asiakirjatiedostoksi. Paina lopuksi "Tallenna ja jatka"-painiketta.

7

Voit halutessasi tarkistaa sopimuksen tiedot. Jos huomaat puutteita, voit palata muokkaamaan tietoja "Palaa"-painikkeesta.

Paina lopuksi "Allekirjoita asiakirja"-painiketta

8

Varmista allekirjoituksesi "Jatka"-painikkeesta.

9

Sopimus on allekirjoitettu ja muille allekirjoittajille on lähetetty sähköpostilla allekirjoituspyyntö.