Rekisteröityminen nimenkirjoittajana

1

Siirry palvelun etusivulle ja klikkaa "Rekisteröidy" menu-linkkiä

2

Kirjoita sähköpostiosoitteesi sivulla näkyvään kenttään. Paina lopuksi "Jatka"-painiketta.

3

Rekisteröintiviesti on onnistuneesti lähetetty. Jatka rekisteröitymistä avaamalla saapunut sähköposti.

4

Klikkaa sähköpostiviestin linkkiä "Ole hyvä ja varmista...". Linkki ohjaa sinut eteenpäin.

5

Klikkaa oman pankkisi kuvaketta ja tunnistaudu henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi.

6

Valitse salasana ja hyväksy käyttäjäsopimuksen ehdot. Paina lopuksi "Rekisteröidy" painiketta.

7

Rekisteröityminen on onnistuneesti tehty ja voit aloittaa palvelun käytön.