Allekirjoitus allekirjoituskutsun kautta

1

Klikkaa sähköpostin "Tästä"-linkkiä.

2

Klikkaa oman pankkisi kuvaketta ja tunnistaudu henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi.

3

Hyväksy käyttäjäsopimuksen ehdot ja paina "Rekisteröidy"-painiketta.

4

Esikatsele asiakirjatiedostot klikkaamalla linkkiä asiakirjatiedoston nimessä. Älä vielä tallenna tiedostoja omalle työasemallesi.

Paina lopuksi "Allekirjoita asiakirja"-painiketta.

5

Varmista allekirjoituksesi "Jatka"-painikkeesta.

6

Olet allekirjoittanut asiakirjan. Tallenna asiakirjatiedostot omalle työasemallesi klikkaamalla linkkiä "Lataa asiakirjat zip-tiedostona". Voit myös ladata tiedostot yksitellen klikkaamalla linkkejä tiedoston nimessä.