Eri näkymät ja niiden tarkoitus

1

Voit vaihtaa asiakirja näkymää valitsemalla sivun oikeassa reunassa näkyvästä alasvetovalikosta halutun arvon ja painamalla "Näytä" painiketta. Näkymien tarkoitus on ainoastaan ryhmitellä tehtyjä asiakirjoja, asiakirjan siirtäminen esimerkiksi arkisto näkymään ei aktivoi asiakirjoissa mitään toimintoja.

2

"Viimeiset 7 päivää" ja "Kaikki asiakirjat" näkymässä näet yrityksen aktiiviset dokumentit. "Arkisto" näkymään, yrityksen asiakirjojen hallinnointiin VALTUUTETUT KÄYTTÄJÄT, voivat siirtää esim. virheellisesti tehtyjä tai peruttua asiakirjoja.