Eri näkymät ja niiden tarkoitus

1

Voit vaihtaa asiakirja näkymää valitsemalla sivun oikeassa reunassa näkyvästä alasvetovalikosta halutun arvon ja painamalla "Näytä" painiketta. Näkymien tarkoitus on ainoastaan ryhmitellä tehtyjä asiakirjoja, asiakirjan siirtäminen esimerkiksi arkisto näkymään ei aktivoi asiakirjoissa mitään toimintoja.

2

"Viimeiset 7 päivää" ja "Kaikki asiakirjat" näkymässä näet aktiiviset dokumentit. "Arkisto" näkymään voit puolestasi luokitella ja siirtää esim. virheellisesti tehtyjä tai peruttua asiakirjoja.