Aseta allekirjoittajille järjestys

1

Jos allekirjoitukset halutaan tietyssä järjestyksessä, klikkaa linkkiä "Aseta allekirjoittajille järjestys".

2

Ryhmittele käyttäjät klikkaamalla nimien vieressä olevia linkkejä. Seuraavan ryhmän käyttäjät saavat allekirjoituspyynnön / ilmoituksen vasta kun kaikki edellisen ryhmässä ovat allekirjoittaneet.

Huomaa että voit ryhmitellä myös "Ei-allekirjoittavia osapuolia". Tässä esimerkissä myyntisihteeri saa automaattisen tiedotteen kun kaikki ovat allekirjoittaneet.

Paina lopuksi "Tallenna ja jatka" painiketta.