ManpowerGroup hyödyntää Signomin allekirjoituspalvelua vuosittain tuhansien sopimusten allekirjoittamisessa. Sähköinen allekirjoitus tehostaa liiketoimintaamme ja samalla käyttäjät ovat kokeneet sen säästävän aikaa ja vaivaa. Yhtenä tärkeänä näkökulmana ovat myös ympäristöasiat: ManpowerGroup on ollut Green Office -toimisto vuodesta 2010 ja yhtenä tavoitteena on paperin kulutuksen vähentäminen, mitä sähköinen allekirjoitus tukee loistavasti.

– Markus Tapaninen, ICT Director, ManpowerGroup

S-Business Oy tarjoaa yritysasiakkaille mahdollisuuden allekirjoittaa S-Business korttihakemuksia Signom Oy:n allekirjoituspalvelulla. Sähköinen ratkaisu on tehostanut toimintaamme merkittävästi, mutta mikä tärkeintä olemme voineet tuoda asiakkaillemme entistä parempaa ja sujuvampaa palvelua Signom Oy:n ratkaisuilla.

– Jukka Sippola, Tuotanto- ja kehitysjohtaja, S-Business Oy

St1 Oy hyödyntää Signomin allekirjoituspalvelua tuhansien yritys- ja yksityisasiakkaiden polttoainekorttihakemusten allekirjoittamiseen. Sähköinen prosessi tehostaa hakemusprosessiamme merkittävästi. Lisäksi Signomin palvelun liittäminen osaksi verkkoanalytiikkaamme mahdollistaa sähköisten markkinointikampanjoidemme konkreettisten tulosten mittaamisen aina markkinointitoimenpiteestä allekirjoitettuun hakemukseen asti.

– Harri Tuomaala, Marketing & Communications, St1 Oy

Toyota Rahoitukselle on erittäin tärkeää tarjota asiakkaille luontoa säästäen käyttäjäystävällisiä palveluita. Signom-allekirjoituspalvelu on helppo, nopea ja vaivaton tapa allekirjoittaa rahoitussopimuksia. Allekirjoitusprosessi nopeutuu runsaasta viikosta muutamaan minuuttiin.

– Lauri Varonen, Operation Manager, Toyota Finance Finland

Barona Group hyödyntää Signomin allekirjoituspalvelua työsopimusten allekirjoittamisessa. Baronassa allekirjoitetaan tuhansia työsopimuksia vuosittain ja sähköinen allekirjoitus tuo kustannussäästöjä sekä nopeuttaa liiketoimintaamme.

– Pasi Vilhunen, CFO, Barona Group

ALD Automotive tarjoaa asiakkailleen uuden palvelun, jonka avulla asiakas voi allekirjoittaa huoltoleasingsopimuksen sähköisesti. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa asiakirjojen nopean ja luottamuksellisen käsittelyn. Signomin tarjoama palvelu vähentää perinteisesti postitettavien asiakirjojen määrää ja nopeuttaa hankintaprosessia.

– Olli Hakala, Kehitysjohtaja, ALD Automotive

Lahden Talot hyödyntää Signomin allekirjoituspalvelua vuokrasopimusten sekä pöytäkirjojen allekirjoittamisessa. Sähköinen allekirjoitus on nopeuttanut vuokrausprosessiamme huomattavasti, jolloin olemme voineet keskittyä tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme. Lisäksi integroitavuus M-Filesin dokumenttienhallintaratkaisuun on varmistanut sen, että kaikki allekirjoitetut dokumentimme siirtyvät automaattisesti dokumentinhallintaratkaisuumme ja ovat helposti löydettävissä ja saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

– Petri Juvonen, CFO, Lahden Talot Oy