Sähköinen allekirjoitus osana yrityksen digitaalisia ratkaisuja

Signomin tarjoamassa allekirjoituspalvelussa sähköinen allekirjoitus voidaan tehdä helposti ja nopeasti ilman paperia ja kynää. Ratkaisumme ovat kehittyneet asiakkaiden tarpeiden pohjalta laajaksi kokonaisuudeksi, jonka käyttöönotto ei vaadi suuria projekteja tai investointeja. Digitalisoituminen on paljon muutakin kuin asiakirjojen sähköistä lähettämistä – Räätälöidyn ratkaisun kautta monien eri prosessien sähköistäminen käy käden käänteessä.

Asiakirjan allekirjoittaminen sähköisesti

Signom allekirjoituspalvelua hyödynnettäessa asiakasyrityksemme toimihenkilö lähettää asiakirjan allekirjoittajalle lisäämällä vastaanottajan nimen, sähköpostisoitteen sekä allekirjoitettavan PDF-tiedoston palveluun.

Helppo integraatio ja räätälöinti

Sähköinen allekirjoittaminen on helppo integroida jo olemassa oleviin järjestelmiin, jolloin allekirjoitusprosessi voidaan pistää aluille asiakkaan omasta järjestelmästä REST-rajapintaratkaisun avulla. Allekirjoituspalvelu on myös helposti räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin, jolloin allekirjoitus voidaan sitoa tiettyyn henkilöön tai yrityksen nimenkirjoitusoikeutettuihin. Tarvittaessa voidaan myös tarkastaa henkilön tai yrityksen luottotiedot automaattisesti ja ottaa vastaan maksuja allekirjoituksen yhteydessä.

Sähköinen allekirjoitus säästää aikaa ja kustannuksia

Joustavan allekirjoituspalvelumme avulla sopimuksien allekirjoittaminen voidaan hoitaa nopeasti ja turvallisesti. Sähköinen allekirjoittaminen on nopeaa ja säästää kustannuksia sekä on ympäristöystävällinen valinta perinteiselle allekirjoittamiselle.

Allekirjoittaja vastaanottaa sähköpostiinsa allekirjoituskutsun, josta hän siirtyy tunnistautumaan ja allekirjoittamaan asiakirjan. Kun asiakirja on allekirjoitettu, asiakasyrityksemme toimihenkilö saa tiedon uudesta allekirjoitetusta asiakirjasta sähköpostiinsa ja voi tallentaa allekirjoitetun asiakirjan palvelusta.

Lue lisää allekirjoituspalvelun käyttöönotosta ja eri vaihtoehdoista!